VOLEM QUE ELS PERMISOS I LLICENCIES ES REGULIN SEGONS L’ESPERIT DEL CONVENI

 

 

LA LLUITA CONTINUA … I CONTINUARÀ!

VOLEM QUE ELS PERMISOS I LLICENCIES ES REGULIN

SEGONS L’ESPERIT DEL CONVENI

Durant la darrera reunió sobre permisos i llicències, l’Administració ha donat la seva resposta a diversos aspectes pendents relacionats amb la interpretació que fa de la circular.

HEM ACONSEGUIT PAL·LIAR els greuges que patia el col·lectiu acollit a la reducció horària per conciliació familiar, sobre el còmput i la flexibilitat horària.

En aquest sentit la permanència obligada serà de 4:30 h diàries, dintre de la franja horària pactada, amb flexibilitat de 30 minuts a l’entrada i 30 minuts a la sortida; i, el còmput horari serà mensual.

CCOO celebra que finalment s’accepti el còmput mensual que fa molt temps que reivindiquem. Aquest còmput entrarà en vigor a partir de l’1 de febrer d’enguany.

 

D’altra banda, l’Administració, NO està disposada a modificar la seva interpretació del permís per accident d’un familiar de primer grau i exigeixen que en l’informe mèdic consti que és una lesió greu, en lloc d’accident greu.

 

Des de COMISSIONS OBRERES SEGUIREM INSISTINT I POSAREM EN MARXA ELS NOSTRES SERVEIS JURÍDICS davant aquest fet que considerem totalment injust i contrari a dret.

 

ENS OPOSEM A QUALSEVOL AUTORITARISME DE L’ADMINISTRACIÓ

 

 

 

Impactos: 35