Tinc un problema jurídic

VOLEM AJUDAR-TE

Si tens un problema laboral d'àmbit jurídic o vols fer una consulta relacionada pots contactar amb el nostre responsable de la secretaria d'assessoria jurídica de la secció sindical de Comissions Obreres a l'Ajuntament de Barcelona, Jaime Berdonces.

caret-down caret-up caret-left caret-right
Jaime Berdonces Responsable secretaria d'assessoria jurídica

Sóc en Jaime Berdonces, membre de l'executiva de la secció sindical de Comissions Obreres de l'Ajuntament de Barcelona i de la secció de Guàrdia Urbana. Actualment m'encarrego dels serveis jurídics i juntament amb el gabinet d'advocats de la Federació de Serveis a la Ciutadania - FSC, de CC.OO. Col·laborem en la resolució dels casos o conflictes a tractar. Dirigeixo els serveis jurídics, sempre amb el compromís de no defallir i assessorar fins on calgui als nostres afiliats. Els nostres serveis jurídics tenen una solvència contrastada al seu historial i estan avalats per una llarga trajectòria al servei del conjunt del col·lectiu. Aquests són els nostres compromisos i no deixarem de lluitar per a complir-los. Podeu contactar amb mi trucant a la secció sindical o bé mitjançant e-mail.

 

Em pots trobar a Av. Francesc Cambó 17 5b 08003 Barcelona, però, cal programar una visita prèviament al telèfon 93-301.88.67 o al correu electrònic: ccooajtbcn@ccoo.cat

Si vols una atenció personalitzada pots enviar-me un correu a: jberdonces.ccoo@policia.cat

 

També pots contactar directament amb el Gabinet Jurídic de CCOO Catalunya

Gabinet Tècnic Jurídic de CCOO de Catalunya

 

Gabinet Tècnic Jurídic de CCOO de CatalunyaSi necessites l'assistència d'un professional, advocat o economista, el Gabinet Tècnic Jurídic de CCOO de Catalunya disposa d'una plantilla de més de 50 professionals, de contrastada experiència, especialitzats en totes les branques del dret, especialment en dret laboral, en Seguretat Social i en el contenciós administratiu. A més disposa de serveis concertats en matèries civils i penals. Si desitges un assessorament individual per resoldre dubtes i qüestions personals que tinguin a veure amb la teva feina, consulta primer l'assessorament laboral que ofereix el sindicat.

El GTJ de CCOO de Catalunya presta serveis en més de 30 punts de consulta arreu de Catalunya, engega anualment una mitjana de més de 8.000 assumptes, i s'ha convertit en un referent, a Catalunya, en el dret  que regula les relacions laborals, tant dintre com fora del sindicat. És, tal com s'ha posat de manifest en tots els processos congressuals, el servei més valorat per l'afiliació de CCOO de Catalunya.  

Tel.: 93 481 28 64
Tel.: 93 481 28 65

Fax: 93 268 13 91

Impactos: 33