RUTA ACTIVA 2017 #RutaActiva – 11Nov – 10h

El proper 11 de novembre es celebra la tercera edició de la “Ruta Activa”

L’ativitat s’enmarca en la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, que es celebra a tot Catalunya.

Com a acte lúdic i reivindicatiu, dins dels actes de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2017 des de Comissions Obreres  i la Federació de Serveis a la Ciutatanía s’organitza la tercera edició de la Ruta Activa amb dues modalitats: pedalada i caminada. L’objetiu és reinvindicar i promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com fer visibles els possibles possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i reduïr la contaminació.

Es tracta d’una activitat familiar gratuïta i apta per a tots els públics. La sortida tindrà lloc a les 10h davant de les torres venecianes de Plaça Espanya per els caminants, amb recorregut de 2,0 km (30min), i a l’Arc de Triomf per a la pedalada, amb un recorregut de 12 Km (60min). La meta i el punt de trobada per ambdues modalitats ésel Parc de Can Sabaté. Allà trobareu un quiosc informatiuinspecció tècnica de la bici (ITB), aigua i fruites, i es sortejaran dues bicicletes de Biciclot, estades d’hotel de eDreams, viatges, una pilota firmada per jugadors del Barça i molt més. A més de concórrer a alguns premis valorats en més de 2 mil euros a teva assistència representarà molt per defensar la mobilitat sostenible i activa

 

L’esdeveniment és gratuït, però és necessari realitzar la inscripció prèvia a través del següent enllaç:ccooagencias.org/rutaactiva. Animeu-vos a participar-hi, la mobilitat sostenible és cosa de totes i tots, amb bici o caminant, fem una ciutat millor!

Sota el lema “Mobilitza’t per un aire més net!”, la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2017, a més de vetllar per una vida saludable, sostenible i segura, també reforça el potencial de las víes alternatives per desplaçar-se. L’esdeveniment ho coordina Biciclot. i col·laboren amb Ruta Activa entitats com Catalunya Camina i Ajuntament de Barcelona amb el suport de Aquaeba i eDreams.

Per a més informació, adreceu-vos a la nostra web de la Ruta Activa