Retorn de les vacances amb increment salarial del 0,25% a la nòmina de setembre

RETORN DE LES VACANCES  AMB INCREMENT SALARIAL DEL 0,25% A LA NÒMINA DE SETEMBRE

 

Us informem que, avui 6 de setembre del 2019, la secció sindical de Comissions Obreres de l’Ajuntament de Barcelona hem assistit a la reunió de la Mesa General per aprovar les noves taules salarials del personal municipal amb efectes d’aplicació d’aquest 1 de juliol del 2019. L’increment i els endarreriments es pagaran a la nòmina de setembre.

En les taules salarials s’han aplicat l’increment del 0,25%, que deriva de l’acord signat a març de 2017 en l’àmbit estatal, per CCOO i altres sindicats de la funció pública. La forma d’aplicació consisteix a afegir un 0,25% al 2,25% incrementat a gener pel mateix motiu (acord estatal), aquest 2,5% s’ha incrementat des de les taules salarials d’aplicació d’1 de juliol de 2018.

Aquest acord es va aprovar a juny d’enguany pel Consell de Ministres, en absència de Pressupostos Generals de l’Estat (PGE).

El “II Acuerdo para la mejora del empleo público”, inclou una sèrie d’increments fixes i variables que s’han anat aplicant des de 2018 fins ara, encara està pendent el de 2020, amb una part fixe d’un 2% i una part variable d’un 1%.

L’increment s’aplica a tots els conceptes de les taules salarials excepte a les gratificacions i als complements incrementats amb el conveni (complement d’experiència professional i el complement de perillositat) els quals ja portaven inclosos els increments que es feien anuals.

Us adjuntem el document amb les taules salarials actualitzades amb l’increment acordat per a la vostra consulta.

 

 

DES DE COMISSIONS OBRERES SEGUIM LLUITANT

PER LA RECUPERACIÓ DEL PODER ADQUISITIU PERDUT

I PER LA MILLOR OFERTA PÚBLICA I PROMOCIÓ INTERNA

Impactos: 223