REACTIVATS ELS PROCESSOS D’OFERTA PÚBLICA I PROMOCIÓ INTERNA A L’AJUNTAMENT DE BARCELONA

 

REACTIVATS ELS PROCESSOS D’OFERTA PÚBLICA I PROMOCIÓ INTERNA

 

Us confirmem que s’han reactivat els processos d’oferta pública i promoció interna que estaven pendents de resoldre.

Des de CCOO pressionem l’administració per aconseguir que la resolució final dels processos sigui abans de les vacances d’estiu.

Heu de saber que durant aquests dies els diferents tribunals s’han tornat a reunir per resoldre els processos d’oferta pública i promoció interna en les fases en què es van paralitzar.

Com que s’han presentat Recursos d’Alçada en diferents categories, respecte al solucionari de respostes correctes del cas pràctic, l’administració va prendre la decisió de revisar-los tots.

Aviat, procediran a publicar de nou les llistes de resultats provisionals amb el corresponent període d’al·legacions i amb les variants que es puguin donar en algunes notes. N’hi ha d’altres que una vegada revisats han quedat igual.

A la mateixa vegada i en paral·lel, estan treballant i finalitzant la valoració de mèrits que procediran, també, a publicar de forma progressiva.

Des de CCOO continuem pressionant, perquè després de tant temps d’espera sense notícies dels diferents processos, i a sobre amb la situació sobtada del COVID-19 que ho ha paralitzat tot, la resolució final dels processos sigui abans de vacances d’estiu.

També, s’estan reprogramant les entrevistes de les Promocions Internes que no es van poder fer a causa de la situació de confinament.

Som conscients del llarg temps d’espera que porten tots els candidats/tes de tots els processos i així ho hem manifestat recentment.

 

FEM SEGUIMENT DE TOTS ELS PROCESSOS OBERTS,

TAMBÉ DELS PENDENTS D’EXECUTAR-SE.

US SEGUIREM INFORMANT!

Ja coneixes la nostra revista en format ONLINE ?

 


Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs tota la informació sindical que t'interessa.

Rebràs 1 correu setmanal amb tota l'actualitat sindical.

Impactos: 585