PROMOCIÓ INTERNA ESPECIAL A GESTOR/A

PROMOCIÓ INTERNA ESPECIAL A GESTOR/A

 

Tot i els esforços i la pressió exercida des de CCOO, l’Ajuntament de Barcelona va publicar ahir les bases de la promoció interna especial de 60 places a Gestor d’Administració General, que haurien d’haver sortit com a molt tard durant el mes de juny. Esperem que aquest retard no sigui reiterat.

Us recordem que mitjançant aquesta convocatòria també s’articula, la possibilitat d’adquirir la condició de personal funcionari al personal laboral fix, que vulgui i compleixi els requisits necessaris.

Fa molt de temps que lluitem perquè, les promocions internes s’ajustin a la realitat dels llocs de treball i que es tingui en compte l’experiència del personal funcionari i laboral que s’hi presenta. En aquesta promoció igual que amb la de Tècnic Superior hem aconseguit que es rebaixi al temari. Continuarem fent la pressió necessària, perquè amb les promocions de E a C2 i la de C2 a C1, que estan per venir, es compleixi el calendari i tinguin el nivell de dificultat adequat.

CLIQUEU AQUÍ PER DESCARREGAR LES BASES

Els companys i companyes de CCOO estem a la vostra disposició per resoldre tots els dubtes que tingueu sobre els processos de selecció i continuarem treballant per negociar més places de promoció per al personal.

 

Impactos: 124