MESA GENERAL 25 DE SETEMBRE DE 2018

Avui hi ha hagut reunió de la Mesa General per constituir la Comissió de Seguiment de l’Acord de Condicions Laborals 2017-2020, a partir d’avui comencem a treballar per desenvolupar totes les coses del conveni que estan pendents:

Circulars (bonificació 6% de la reducció, horari comú, permisos, etc.), Horaris Especials, Relació de Llocs de Treball, Complement Atenció Directa i molt més!

Tenim molt present que les millores en horari s’han d’aplicar a tot el personal, no pot haver-hi treballadors i treballadores de 2a a L’Ajuntament de Barcelona!!! Avui després de lluitar molt, hem aconseguit que a les Oficines d’Atenció al Ciutadà i les Oficines d’Habitatge se’ls hi apliqui la reducció de jornada fins al 31 d’Octubre.

CCOO hem reclamat l’incompliment de calendari d’Oferta Pública que ja vam denunciar públicament la setmana passada.

Sobre aquest tema l’Ajuntament es compromet a modificar els pilars dels sistemes de selecció per arrencar el calendari pactat i acordar l’Oferta Pública que deriva dels Pressupostos Generals de 2018.

Per part de CCOO ho tenim clar, tindrem els ulls posats en la Direcció del Departament de Selecció perquè es compleixi el seu compromís.

VOLEM FETS, NO PARAULES

Volem destacar també, que en conveni es van aconseguir 800.000 euros pel Pla de Pensions, però des de CCOO hem reivindicat que ha de ser per a cada Organisme Autònom i Ens Instrumental, no 800.000 euros per tothom!

Us seguirem informant.

 

LA LLUITA, EL NOSTRE ADN

Impactos: 0