La ventilació i climatització d’espais tancats amb concurrència humana són dos factors importants a tenir en compte per a la prevenció i el control de la COVID-19

 

VENTILACIÓ I CLIMA, IMPORTANT!

Des de CCOO fa mesos que demanem a l’Ajuntament de Barcelona, els informes sobre les actuacions que s’han fet als sistemes de ventilació i clima dels edificis municipals, per poder comprovar que s’han pres les mesures adients perquè hi hagi una correcta ventilació i climatització envers la prevenció del COVID-19.

Doncs encara no els tenim, avui dia 30 de juny al Comitè de Seguretat i Salut Laboral ho hem tornat a reclamar, a més de dir que no haurien de ser els treballadors/es els encarregats de ventilar o de posar el sistema de climatització de manera adequada.

FeM una crida a tota la plantilla a què ens comuniqueu si teniu problemes amb la ventilació o clima als vostres centres de treball per fer les reclamacions que corresponguin.

A la intranet han penjat les instruccions sobre quin hauria de ser el funcionament correcte.

Ja hem tingut algunes queixes que esperem que es resolguin, estarem molt pendents del que passi als centres en aquest sentit.

Esperem que l’Ajuntament ens doni la informació que estem demanant i així puguem verificar que tot està correcte.

 

La ventilació i climatització d’espais tancats

amb concurrència humana

són dos factors importants a tenir en compte

per a la prevenció i el control de la COVID-19

 

 

 

Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs tota la informació sindical que t'interessa.

Rebràs 1 correu setmanal amb tota l'actualitat sindical.

 

Impactos: 58