INFORMACIÓ REUNIÓ EXTRAORDINÀRIA DEL COMITÈ DE SEGURETAT I DE SALUT DE L’AJUNTAMENT DE BARCELONA

 

INFORMACIÓ REUNIÓ EXTRAORDINÀRIA DEL COMITÈ DE SEGURETAT I DE SALUT

DE L’AJUNTAMENT DE BARCELONA CELEBRADA AVUI, DILLUNS 20 DE JULIOL

 

Punt únic del dia: Situació del rebrot de COVID-19.

 

A causa de l’increment de casos positius per COVID-19 se celebra aquesta Reunió Extraordinària per explicar les mesures preventives que s’han pres a partir de la situació del rebrot de COVID-19.

Com ja prevalia a l’anterior normativa, l’ús de la mascareta és obligatori per a totes les persones que realitzen tasques d’Atenció a la Ciutadania i al públic en general. A la resta d’espais i dependències municipals, l’ús de la mascareta no és obligatori, però si molt recomanable, des del punt de vista de la prevenció, per als membres de la Secció Sindical de CCOO que han assistit a la reunió i així ho han manifestat.

Per reforçar aquesta mesura,  des de CCOO hem demanat la suficient dotació de material EPI per a tots els Centres, Organismes i Dependències Municipals, en especial a les OAC’s i als PIAD’s mancats de la necessària quantitat d’aquest material.

Continuen vigents les mateixes condicions de protecció i sensibilitat en vers el Personal Vulnerable, quant a la voluntarietat d’incorporació al centre de treball després de rebre l’Examen de Salut de Quironprevención. 

 

Des de CCOO hem recordat la petició feta en l’anterior reunió d’aquest Comitè de Seguretat i de Salut sobre l’elaboració dels Informes de Manteniment dels aires condicionats de tots els centres i dependències de l’Ajuntament, així com la problemàtica concreta del funcionament de l’aire condicionat de l’OAC del districte de Sarrià – Sant Gervasi.

Avui, s’ha demanat la necessitat d’incloure en aquests informes la valoració de l’estat de tots els aparells per coneixement de cadascuna de les treballadores de cada centre de treball.”

Aprofitem per informar-vos que hem traslladat la nostra queixa a l’Ajuntament de Barcelona perquè una vegada més han decidit quins serveis han de fer el torn 1/3 de manera unilateral i sense tenir en compte l’opinió dels sindicats.

 

 

AIXÍ, NO

AJUNTAMENT DE BARCELONA

 

 Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs tota la informació sindical que t'interessa.

Rebràs 1 correu setmanal amb tota l'actualitat sindical.

Impactos: 123