Informació important CCOO

INFORMACIÓ IMPORTANT

Des de CCOO us informem, que després d’haver mantingut diverses reunions els sindicats amb l’Administració, s’han tractat els següents temes.

Conveni:

Al mes de novembre es pagarà el 6% de bonificació al personal que fa horari reduït per conciliació amb fills/es majors de 6 anys, d’ofici i de forma retroactiva des de l’1 d’agost.

També a novembre es reconeixeran els triennis del personal laboral temporal que no els hi reconeixien.

A octubre a banda dels endarreriments del conveni en experiència professional i el 0,25% d’increment dels Pressupostos Generals de l’Estat, es pagaran els triennis rectificats al personal de la jornada a extingir de 32,5 h.

Oferta Pública:

S’estan treballant els temaris de C2 i E, des de CCOO estem lluitant perquè es publiquin pròximament i pugueu començar a estudiar ja, de C2 també hem demanat que es publiqui el contingut de la prova d’ofimàtica. L’examen de temari serà segurament al juny a petició dels sindicats, perquè tingueu com a mínim 8 mesos per estudiar.

Pels A1 i A2, els temaris comuns ja fa temps que estan penjats a la web municipal, les proves seran amb data aproximada d’abril, el temari específic està per acordar i les proves d’aquesta part del temari seran segurament després de l’estiu. Des de CCOO estem demanant també que el temari sigui el més adient possible, dins de cadascuna de les categories, segons les tasques que duent a terme. En relació a la prova de cas pràctic des de CCOO demanem que es tinguin en compte els diferents perfils, competències o branques existents en cada categoria.

Com ja sabeu des de CCOO continuem lluitant perquè l’experiència professional meriti al màxim, que els temaris siguin els més ajustats possible i que les bases afavoreixin a l’estabilització del personal.

EN QUANT TINGUEM DATES D’EXAMEN I CRITERIS ACORDATS AMB L’ADMINISTRACIÓ

US INFORMAREM

Promoció Interna:

L’examen de temari de C1 a C2 serà el pròxim 10 de novembre, a les 10 h, a La universitat Pompeu Fabra, Campus Ciutadella, C/Ramón Trias Fargas, 25-27 Edifici Roger de Llúria.

Recordeu que heu de portar llapis número 2 i goma d’esborrar. Avui s’ha penjat a la intranet la llista nominal.

El Tribunal de la promoció de E a C2 es reunirà el pròximdilluns 22 d’octubre per decidir la llista definitiva d’aprovats de l’examen de temari i parlar del dia de la prova d’ofimàtica, aquell mateix dia possiblement penjaran la llista i el dia de la prova de català.

Relació de Llocs de Treball:

Des de CCOO tenim clar que s’han de posar les bases d’una autèntica Relació de llocs de Treball amb garanties d’una valoració de llocs, sense doble escala salarial, amb un reglament, recuperant els llocs de treball singularitzats que ara es cobreixen amb personal interí base, amb un organigrama, perquè sigui una Relació de Llocs de Treball amb un compromís de futur en la carrera professional dels treballadors i treballadores de l’Ajuntament de Barcelona.

LA RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL HA DE SER UNA EINA DE FUTUR I AIXÍ HO DEFENSAREM

LA LLUITA, EL NOSTRE ADN

Impactos: 29