INFORMACIÓ CCOO SOBRE LA VAGA LABORAL DEL 8 DE MARÇ

ATENCIÓ COMPANYES I COMPANYS 

VAGA LABORAL DEL 8 DE MARÇ

US ESPEREM A TOTES I TOTS A LA MANIFESTACIÓ 

PLAÇA DANTONIO LÓPEZ. 11:30h

 

Amb motiu de la vaga laboral convocada pel pròxim 8 de març per CCOO, des de la secció sindical de l’Ajuntament de Barcelona de CCOO us animem a participar massivament a les activitats organitzades al matí.

Ens concentrarem com a punt de partida a la Plaça Antonio López de 11.30h. a 12.00h. i després anirem cap a la Plaça sant Jaume on totes i tots cridarem ven fort, ‘Ens plantem contra la bretxa salarial, contra els salaris de misèria i contra les violències masclistes a la feina’

Les persones que per ubicació del seu lloc de treball, estiguin molt allunyades de la concentració proposada, poden mobilitzar-se a les seus del districte més proper, on CCOO tindrà presencia al lloc.

Reunits en la Mesa General amb l’administració per tractar la vaga laboral de 2 hores, es dóna per adequat l’acord existent en matèria de serveis mínims.

  • Es determina que les persones que desitgin exercir el seu dret a vaga i que tenen el seu horari en matí i tarda, ho faran en horari de11.30h. a 13.30h o de 16.00h. a18.00h.
  • Les persones que treballen únicament en torn de tarda, ho han de fer en horari de 16.00h. a 18.00h.
  • En el cas dels serveis mínims de les escoles bressol municipalsho faran en horari de 15.00h. a 17.00h.
  • Excepcionalment per aquest dia i per tal de completar l’horari de permanència obligatòria es permetrà poder demanar mitja hora de conveni pel personal amb règim de 20 hores trimestrals.

Les persones que desitgin anar a la manifestació de la tarda organitzada per CCOO tindran com a punt de trobada la cantonada de Passeig de Gràcia-Provença a les 18.00h.

 

PROU DESIGUALTATS!!!