Guia ‘La intervenció sindical davant l’exposició a temperatures excessives en època de COVID-19’

Durant l’estiu les altes temperatures poden perjudicar la salut de les persones treballadores

Guia ‘La intervenció sindical davant l’exposició a temperatures excessives en època de COVID-19’

Durant l’estiu les altes temperatures poden perjudicar la salut de les persones treballadores.  

Les mesures implantades davant la COVID-19 poden amplificar l’especial sensibilitat de les persones treballadores i els riscos d’exposició a temperatures inadequades.

En la guia La intervenció sindical davant l’exposició a temperatures excessives en època de COVID-19 exposem pautes per a la intervenció sindical en la gestió integrada de les mesures preventives contra el coronavirus i aquelles dirigides a evitar temperatures extremes o incòmodes. Les més importants són:

– Cal prevenir l’impacte que l’aplicació de les mesures preventives davant la COVID pot tenir durant les èpoques de més calor.

– Les mesures sanitàries que la teva empresa apliqui davant la COVID19 no poden suposar un risc per la salut dels treballadors i treballadores.

L’ús continuat de mascareta o de gel hidroalcòholic pot suposar un risc quan es treballa a altes temperatures.

– Algunes persones especialment sensibles a la COVID-19 són també especialment sensibles a les altes temperatures. Cal protegir-les bé quan s’apliquen mesures davant la COVID que poden generar més risc quan es treballa amb calor.

Per a informació general sobre la temperatura com a risc laboral, també pots consultar el nostre díptic Temperatura. Riscos i PRL.

 Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs tota la informació sindical que t'interessa.

Rebràs 1 correu setmanal amb tota l'actualitat sindical.

Impactos: 43