El 22 de maig, mobilització per la recuperació del poder adquisitiu dels salaris en els convenis col·lectius

CCOO i UGT han convocat una mobilització el proper 22 de maig per reivindicar millores en les polítiques de defensa de la negociació col·lectiva i convenis que garanteixin la recuperació del poder adquisitiu dels salaris.

La mobilització constarà de quatre concentracions en diferents punts de Barcelona, amb diversos sectors i empreses, que posteriorment es convertiran en columnes que aniran en manifestació fins a la patronal Foment del Treball, on confluiran sobre les 12 hores. 

Les columnes sortiran de llocs com la plaça d’Urquinaona, la plaça del Rei, la plaça de Sant Jaume o la mateixa seu de CCOO a la Via Laietana de Barcelona. Sectors industrials, de la construcció, sanitaris o educatius, entre d’altres, conformaran aquestes columnes.

Feu clic per veure:
– el cartell de CCOO de la mobilització del 22 de maig per la recuperació del poder adquisitiu dels salaris en els convenis col·lectius
– el cartell conjunt de la mobilització del 22 de maig per la recuperació del poder adquisitiu dels salaris en els convenis col·lectius

#AraEnsTocaANosaltres

Impactos: 16