CURSOS ONLINE PER AFILIADES, AFILIATS i SIMPATITZANTS FSC-CCOO

ÚLTIMS DIES D’INSCRIPCIÓ!!!

FSC-CCOO a través del seu acord de col·laboració amb l’empresa NETPARTNER, especialitzada en formació e-learning, continua realitzant cursos de formació, de manera que les afiliades i afiliats a CCOO es beneficiaran d’importants descomptes en els cursos que aquesta imparteix.

CURS ONLINE ANGLÈS (110 hores | 5 mesos | 4 ECTS)

Curs d’anglès 100% online basat en l’innovador sistema d’aprenentatge My Oxford English amb tots els nivells d’aprenentatge disponibles conformi el Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües (MCER), des del nivell principiant (A1) fins a l’expert (C1). Durant els 5 mesos de formació tindràs accés il·limitat a un exclusiu entorn d’aprenentatge e-learning dissenyat i optimitzat perquè puguis aprendre anglès de forma ràpida, amena i senzilla.

CURS ONLINE PREPARACIÓ EXÀMEN CAMBRIDGE ENGLISH FIRST (70 hores | 3 mesos | 2 ECTS)

Curs especialment recomanat per a qualsevol persona que vulgui preparar-se, al més alt nivell, per afrontar amb màximes garanties l’examen de certificació de Cambridge English First. Formació eminentment pràctica i intensiva, amb continguts totalment renovats i alineats amb les noves especificacions dels exàmens de Cambridge English i sobre un entorn d’aprenentatge e-learning plenament optimitzat perquè puguis preparar el teu examen amb total flexibilitat i interactivitat.

CURS ONLINE PREPARACIÓ EXÀMEN CAMBRIDGE ENGLISH ADVANCED  (70 hores | 3 mesos | 2 ECTS)

Curs especialment recomanat per a qualsevol persona que vulgui preparar-se, al més alt nivell, per afrontar amb màximes garanties l’examen de certificació de Cambridge EnglishAdvanced. Formació eminentment pràctica i intensiva, amb continguts totalment renovats i alineats amb les noves especificacions dels exàmens de Cambridge English i sobre un entorn d’aprenentatge e-learning plenament optimitzat perquè puguis preparar el teu examen amb total flexibilitat i interactivitat..

Tots els cursos estan certificats per la Universitat Sant Jordi.

FI DEL TERMINI D’INSCRIPCIÓ EL 18 DE FEBRER DE 2018

La data d’inici prevista per a aquests cursos és el 20 DE FEBRER DE 2018.

Impactos: 34