CONVENI: MOLTS REPTES PER ASSOLIR

Us informem que aviat es reunirà la Comissió de Seguiment de l’Acord de Condicions Laborals 2017-2020, on CCOO som el sindicat majoritari.

 

En aquesta comissió i diferents comissions de treball que dimanen d’ella, es tractaran tots els temes pendents de desenvolupament en el recent conveni signat.

 

Tenim molt per treballar, volem destacar tres temes per la seva immediatesa en l’aplicació:

 

Circulars: Per aplicar els permisos, horaris, visita mèdica, etc. Estarem molt pendents de la redacció perquè siguin fidels a l’esperit d’aquest conveni. Si teniu problemes en l’aplicació de qualsevol millora, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

 

Horaris Especials: Totes i tots els empleats municipals tenim dret a gaudir les millores en flexibilitat i horari del nostre conveni. No hi ha treballadors i treballadores de 2a a l’Ajuntament! Ja estem lluitant perquè es mantingui la jornada reduïda fins a 31 d’octubre a tothom.

 

Oferta Pública: Fa mesos que treballem per establir uns criteris que tinguin en compte l’experiència del nostre personal interí a la casa, no defallirem, l’Ajuntament ha de deixar de dilatar ja la convocatòria dels processos pactats i negociar les noves places de 2018 en la seva màxima expressió.

 

Sobre aquest punt des de CCOO denunciem la DESÍDIA de la Direcció del Departament de Selecció (i si, som valents i ho diem, l’Oferta Pública està per complir-la). Hi han 1975 places d’Oferta Pública acordades, que aquest Consistori va fer públiques  a la plantilla i a través dels mitjans de comunicació i encara no ha convocat ni una sola.

 

De què ha servit acordar aquestes places si es queden en un calaix?

 

Continuarà l’Ajuntament fent publicitat d’una Oferta Pública que no compleix?

 

Aquesta és la intenció d’aquest Ajuntament? Deixar al seu personal interí en precari?

 

Que passarà amb les places que acordem en 2018? Quan pretenen acabar els processos, al 2030?

 

A CCOO no oblidem el que està passant, sabem qui és el responsable d’aquesta situació i no ens cansarem de denunciar-ho davant de qui pertoqui. És responsabilitat d’aquest Ajuntament executar l’Oferta Pública.

 

Com veieu queda molt per fer, des de CCOO US ANIREM INFORMANT de cada pas, comptem amb el vostre suport per lluitar pels nostres drets.

 

LA LLUITA, EL NOSTRE ADN

Impactos: 0