Concurs de vídeos curts de l’fsc “contra la precarietat: afilia’t!”

La Federació de Serveis a la Ciutadania (en endavant FSC) de CCOO de Catalunya vol fomentar l’afiliació de les persones joves al sindicat confederal i de classe que representem. Per aquest motiu ha organitzat un concurs de vídeos curts amb l’objectiu d’iniciar una campanya d’afiliació a través de la Secretaria de Joves (mireu video promocional)

Mitjançant aquest concurs es vol fer difusió de la preocupant situació de la precarietat laboral entre la gent jove i es vol recalcar la importància de la defensa dels drets laborals i socials de manera participativa i organitzada, a través de la unió de la gent treballadora al sindicat.

Les persones joves de CCOO formen un grup heterogeni, en què alguns són estudiants, d’altres treballen i d’altres es troben a l’atur. Tots tenen en comú, però, que s’organitzen per defensar els interessos de la classe treballadora, les seves condicions de treball, així com qualsevol altre assumpte que els afecti com a part integrant de la societat.

Sobretot, la gent jove de CCOO s’organitzen per combatre la precarietat i la manca d’ocupació.

El vídeo guanyador formarà part de la campanya d’afiliació de joves que es publicarà al canal de Youtube i es difondrà per les xarxes socials de l’FSC de CCOO de Catalunya.

Per fer la inscripció cal omplir aquest formulari

Us adjuntem les bases del concurs.

veure arxiu