CCOO de Catalunya pren mesures de protecció davant el coronavirus i posa en marxa un servei d’assessorament per a consultes relacionades amb la seva afectació

 

CCOO de Catalunya continua les seves actuacions davant la crisi del coronavirus Covid-19. En aquest sentit, el sindicat segueix aplicant i difonent les instruccions de les autoritats sanitàries amb la voluntat de minimitzar la incidència dels contagis i contribuir a la salut pública.

CCOO de Catalunya manté l’activitat dels seus òrgans de direcció i dels seus serveis a l’afiliació. L’activitat sindical és necessària per a la protecció de la classe treballadora en aquest moment d’incertesa i de dificultats laborals, i per això el sindicat manté la convocatòria del seu Comitè Confederal del dia 18 de març, facilitant la participació mitjançant videoconferència. També informarà periòdicament l’afiliació de CCOO de Catalunya mitjançant la nostra revista Lluita Digital, i limita, tal com indiquen les instruccions de l’autoritat pública, l’activitat sindical i formativa del personal sanitari i d’emergències i altres col·lectius afectats.

 

MÉS INFORMACIÓ

Impactos: 45