ARRANCA LA VALORACIÓ DELS LLOCS DE TREBALL EN L’AJUNTAMENT DE BARCELONA

 

ARRANCA LA VALORACIÓ DELS LLOCS DE TREBALL

Ahir, 16 de juliol de 2020, va tenir lloc la primera reunió de la Comissió de Valoració de Llocs de Treball.

Des de CCOO vam començar la reunió exigint a l’Administració que:

 

  • S’allarguin els terminis fins al 30 de setembre, per recuperar les hores de conveni pendents de retornar, atesa la situació causada per la pandèmia.

 

  • Es convoqui ja la Comissió d’Atenció al Públic pactada en el darrer conveni. Donada la insistència de CCOO, l’Administració ha acceptat tractar la revisió dels complements d’atenció directa de manera prioritària.

 

Respecte a la Valoració de Llocs de treball l’Administració va presentar un projecte que CCOO va puntualitzar amb les següents reivindicacions:

 

  • Valoració no de persones sinó de tots els llocs de treball tenint en compte el context i història d’aquests, per tal d’intentar revertir les situacions de greuge comparatiu creades pel SOM, tals com la doble escala salarial.

 

  • Establir la NEGOCIACIÓ com principi ineludible del procés de valoració des del primer moment, fent actors d’aquest procés als representants de la plantilla, per garantir la imparcialitat del procés.

 

  • Incorporar la perspectiva de gènere en el procés de valoració.

 

  • Incorporar el teletreball a la futura RLT.

 

L’Administració va recollir les propostes de CCOO per tal d’incorporar-les al projecte. Durant aquests més faran arribar les modificacions realitzades d’acord amb les nostres aportacions. A partir de setembre es convocaran reunions setmanals per començar a negociar i consensuar les línies mestres del projecte.

Us seguirem informant; el projecte de la Relació de Llocs de Treball I la valoració de llocs de treball ha de ser comú, transversal i transparent. CCOO continuarà treballant per aconseguir-ho.

 

LA VALORACIÓ DELS LLOCS DE TREBALL

HI HA DE SER COMUNA, TRANSVERSAL I TRANSPARENT

 

Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs tota la informació sindical que t'interessa.

Rebràs 1 correu setmanal amb tota l'actualitat sindical.

Impactos: 105