[12-D] donem suport a la vaga general dels serveis públics

Des de la secció sindical de CCOO de l’Ajuntament de Barcelona, donem tot el nostre suport a la vaga del 12-D als serveis públics de Catalunya convocada per CCOO, juntament amb UGT i USOC

Des del 2010 fins avui, els serveis públics han patit una forta desinversió i una pèrdua de plantilles, i les persones que hi treballen han suportat retallades de salari i han patit un empitjorament de les càrregues de feina i de les condicions de treball.

En el Govern actual, el conseller Puigneró mai no ha fet dels serveis públics un objectiu polític ni ha mostrat preocupació per les 250.000 persones que fan funcionar l’Administració, la sanitat, l’educació, la seguretat, els serveis socials…, en definitiva: la cura del benestar de la gent de Catalunya. A aquestes persones, el Govern els va retenir una paga sencera l’any 2013 i una altra el 2014. Aproximadament uns 3.000 € per persona, que no ha retornat.

Vam aconseguir un acord sindical amb la Generalitat per començar a cobrar-ne una part aquest any, i un acord del Parlament de Catalunya per fer un calendari de cobrament a tres anys, però el Govern no vol complir-ne cap dels dos.

Defensem els serveis públics! Defensem les persones que hi treballen! Defensem l’estat del benestar!
Ajuda’ns a estendre el suport a la vaga del 12 de desembre!

Impactos: 0