10 DE MAIG ASSEMBLEA PER PARLAR DE LA JUBILACIÓ ANTICIPADA I PARCIAL

10 DE MAIG ASSEMBLEA PER PARLAR DE LA JUBILACIÓ ANTICIPADA I PARCIAL

El pròxim divendres 10 de maig a les 12:30 h farem un assemblea AUTORITZADA a la sala d’actes de CCOO de la Via Laietana, 16 (planta baixa)

L’objectiu és explicar com funciona la llei en l’actualitat, els requisits per la jubilació anticipada i la parcial. També poder parlar entre totes i tots de com podem aplicar-la a la nostra administració que cal aconseguir en la negociació a la mesa que s’ha de reunir properament a tal efecte, quines possibilitats hi hauria i altres temes que puguin sortir al respecte.

La teva presencia és important hem de demostrar a l’Administració que tenim interès i que aquesta problemàtica ens preocupa i afecta.

L’edat mitjana de la nostra plantilla és força elevada 47,44 anys i en previsió de la nova llei encara ho serà molt més en els propers anys. Cal doncs anar rejovenint la plantilla i a la vegada permetre a les persones que porten mols anys treballant i ja estan força esgotades que es puguin jubilar una mica abans, mentre creem llocs de treball per als més joves.

Vine!

Hora prevista de finalització: 14:30 hores

 

Recordeu que teniu mitja hora de permís, abans i després del Plenari, pels desplaçaments.

Impactos: 8